Herfstconcert en het nieuws

Herfstconcert en het nieuws

Herfstconcert

Het is weer de tijd van het jaar dat het rap achteruit gaat met het weer. Het wordt donkerder en de natuur begint weer kaal te worden. Een goed idee is het dan toch om deze gure periode op te leuken met een Herstconcert? Dit dachten wij dus ook. Mede omdat Triton 130 jaar bestaat doen wij dit concert in samenwerking met Levensliedkoor Biggel Mee uit Winsum o.l.v. Halbe de Jong. Het concert zullen we houden in de Blauwe Schuit aan Warfstraat 1 te Winsum. De zaal zal om 19:30 open gaan en om 20:00 is de aanvang van het concert. De entree bedraagt €5 -, voor volwassenen en €2,50 voor kinderen

 

Nieuws

We hebben het gezellig druk gehad de laatste weken. Zondag 30 september hebben we muziek gemaakt bij Tocht om de Noord, heel leuk om te doen! Jong en oud liep voor ons langs, menigeen bleef even staan luisteren. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind.

Op 22 september hebben Boréas (Usquert) en wij, Euphonia/Triton uit Warffum/Winsum, de muzikale zomer en najaars concertserie in Uithuizen afgesloten. We hebben daar ’s middags gespeeld in de dorpskern. Het winkelende publiek liet zich verwennen door onze mooie klanken, o.a. Rolling in the deep en de Martinimars. Af en toe gauw even schuilen voor de regen en dan snel weer spelen.

Komende maand staat ons lustrum herfstconcert 130 jaar Triton op het programma. Op zaterdag 3 november spelen we in samenwerking met het Levensliedkoor Biggel Mee, olv Halbe de Jong,  in De Blauwe Schuit te Winsum. De zaal gaat open om 19.30 uur, we beginnen om 20.00 uur, kosten: volwassen 5 euro en kinderen 2,50 euro. In de aankomende tijd zult u meer informatie vinden op de posters die u in Warffum en Winsum zult aantreffen. Houdt u deze avond voor ons vrij? Het wordt een avond genieten van muziek en zang.

Ook zullen we aanwezig zijn bij de intocht van Sinterklaas in Warffum, altijd een feestje voor de kinderen! De muziek zal luid over het water te horen zijn.

Zoals u kunt lezen, zitten we niet stil. We repeteren voor ons concert en we repeteren daarna o.a. de muziek voor Sinterklaas. Mocht u nu denken, zou dat wat voor mij zijn, samen muziek maken?  Kom dan gerust eens luisteren, we repeteren op donderdag van 19.45 – 22.00 uur in het gebouw De Shelter te Warffum. U bent van harte welkom, de koffie/thee staat klaar!